Zece Remedii Traditionale Impotriva Cosurilor

Vrei sa scapi de acnee si nu sti cum?Iti voi prezenta cele zece remedii traditionale folosite pentru a scapa de cosuri.

Pasta de dinti
Se aplica pasta de dinti pe zona afectata, de preferinta inainte de culcare, pentru a o lasa sa actioneze cat mai mult timp. Pasta de dinti “usuca cosul”.


Masca cu terci de ovaz
Din vechime se cunosc proprietatile calmante ale terciului de ovaz. Terciul reduce inflamatia si are si proprietati exfoliante. Masca se aplica pentru un sfert de ora pe zona afectata de acnee.


Bai cu urzici si rozmarin
Daca acneea a lovit si alte zone decat fata, baile locale cu rozmarin si urzici pot face minuni. Frunzele se pun in apa clocotita si apoi se lasa sa se raceasca pentru a putea fi aplicate.


Suc de menta proaspat
Mai multe persoane au recomandat acest remediu impotriva acneei ca fiind eficient.


Rodii
Se ia coaja rodiilor si se prajeste, iar o parte se piseaza pana devine praf. Amestecata cu suc de lamaie proaspat, se aplica pentru cateva minute pe zona afectata.


Catei de usturoi
Remediul minune nu putea sa lipseasca nici din tratamentul acneei, deci freaca-ti usor cosurile cu usturoi si vei simti o ameliorare.


Pasta din miere si scortisoara
Aplica seara la culcare mierea amestecata cu scortisoara pe zonele afectate de acnee.


Suc de castravete
Castravetele se zice ca ar contine 99% apa. Dar si 1% poate face diferenta, asa ca stoarce leguma pe un disc demachiant si aplica cu incredere. Calmeaza si reduce inflamatia.


Coaja de portocala
Amestecata cu apa, coaja de portocala iti curata fata de cosuri.


Ulei de lavanda
Se gaseste in compozitia multor produse cosmetice. Are proprietati calmante si il poti folosi cu succes in prevenirea si tratarea acneei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu